Befintlig kund?

En julhälsning från Spready

Inget är som julen. En tid fylld av värme, kärlek och omtanke. Familjer samlas, ögon tindrar i förväntan och maten doftar fantastiskt. Vi tar hand om varandra. Pratar, lyssnar, umgås. Är.

 

Men alla har inte ett smaskigt julbord att hugga in på. Alla har inte någonstans att ta vägen, eller ens tak över huvudet, när kvicksilvret passerar nollstrecket och kylan biter tag. När Kalle och hans vänner käkar majskolv i husvagnen finns det de vars julafton går ut på att hitta något ätbart och skydd för dagen. Precis som vilken dag som helst. I juletid blir utanförskapen extra tydlig och smärtsam för människor i utsatta livssituationer.

 

I år skippar vi på Spready både julkort och -gåvor och skänker i stället en slant till Stockholms Stadsmissions uppsökande verksamhet #nattjouren. De gör ett fantastiskt jobb och åker med råd, stöd och hjälp dit julen inte når.

 

Om du också vill vara med och hjälpa till, skicka ett SMS till 72980 med texten NATTJOUREN100 så ger du 100 kronor. Och följ gärna Nattjourens arbete i realtid på http://www.nattjouren.se.

 

God jul önskar Spready.

 

nattjouren