Befintlig kund?

Kodar du fantastiska nyhetsbrev?

Spready är experter på e-postmarknadsföring. Vi erbjuder ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för företag och organisationer som vill nå ut till nya och befintliga kontakter snabbt och kostnadseffektivt via e-post. Sedan 2009 har vi hjälpt kunder som Tele2/Comviq, Ownit Broadband, .SE och Lagerlings att kommunicera rätt med hjälp av e-post.

 

Nu letar vi med ljus och lykta efter en ”in house”-utvecklare som kan hjälpa våra kunder att ta fram fantastiska e-postmallar i HTML och CSS. Ett typiskt uppdrag kan handla om att mobilanpassa en kunds befintliga nyhetsbrev och få det att se snyggt ut oavsett enhet eller skärmstorlek. Du kan också få ta ett helhetsansvar och tillsammans med kunden planera, designa, utveckla, testa och implementera en mall och på så sätt få vara med från ax till limpa.

 

Uppdragen sker, åtminstone inledningsvis, på frilansbasis och vi ser därför gärna att du har F-skattsedel.

 

Här är några kriterier som vi vill att du uppfyller:

 

Är du den vi söker? Skicka ett mail med information om dig själv och arbetsprover till robin@spready.se. Vi ämnar skriva ramavtal med en eller två utvecklare under januari eller februari 2014.