Befintlig kund?

Om oss

Företaget bakom Spready heter XMC. Vi älskar Internet och marknadsföring, helst i kombination, och har närmare 10 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa internettjänster. Förutom e-postmarknadsföring jobbar vi även med vår plattform för streaming av radio och TV via Internet som funnits i drift sedan år 2006 och som idag används av flera medieföretag i Sverige och Danmark. Läs gärna mer om XMC på www.xmc.se.

XMC

Du är aldrig ensam
Om du stöter på problem med din tjänst finns vår support tillhands via e-post och telefon. Vi besvarar gladeligen de frågor och funderingar du har och ger gärna råd och tips kring hur du optimerar din digitala kampanj för bästa effekt. Supporten finns på plats dagtid på vardagar men mot en extra månadskostnad kan vi stå redo även utanför kontorstid om du vill.
Under ständig utveckling
Spready E-mail Marketing utvecklas ständigt med nya, spännande funktioner. När vi släpper nya funktioner och uppgraderingar kommer det vanligen alla våra nya och befintliga kunder till fördel.
Schyssta villkor
Vi avskyr krångliga och ”fula” avtalsvillkor precis lika mycket som du. Därför låser vi aldrig in dig i ett kontrakt med långa och krångliga uppsägningsförfaranden. Är du inte nöjd med din tjänst vill vi naturligtvis i första hand försöka lösa problemet. Om du trots våra försök inte längre vill vara kund hos oss, säg bara till så skickar vi inga fler fakturor. Enkelt och för oss helt självklart.
Hög teknisk standard
Våra tjänster driftas fysiskt i toppmoderna serverhallar med hög säkerhet och koppling mot de allra bästa och mest driftsäkra internetleverantörerna. En tekniker finns alltid i närheten om något skulle inträffa och allt övervakas med automatiska driftslarm.
Säkerheten prioriteras
När du arbetar mot Spready E-mail Marketing sker all kommunikation via en säker anslutning med 256-bitars kryptering. Vi säkerhetskopierar all kunddata regelbundet. Dina kontaktlistor, statistik och e-postkampanjer finns alltid i säkert förvar om något oförutsett skulle inträffa.
Vårt varumärke
Vårt varumärke består av två delar; namnet Spready samt logon i form av en pil på en piltavla. Det kan tyckas tvetydigt med ett namn som symboliserar spridning och en logo som symboliserar snäv inriktning och målgruppsanpassning – men det är precis det vår verksamhet bygger på. Med våra produkter sprider du relevant information till många samtidigt, men bara till de mottagare som verkligen är intressanta. På så sätt får du tillbaka mer för varje investerad marknadsföringskrona.