Befintlig kund?

Spready hjärta Ung Cancer

 

 

Ideella organisationen Ung Cancer jobbar för att förbättra livssituationen för unga vuxna cancerdrabbade. Ung Cancer fångade hundratusentals personers hjärtan med filmen ”Det är okej att känna” och har på bara några månader fått stor uppmärksamhet i media. I december 2011 tog man emot pris som ”Årets eldsjälar” på Svenska Hjältar-galan på Cirkus i Stockholm.

I rollen som de unga cancerdrabbades röst utåt är effektiv kommunikation en grundförutsättning; att kunna nå ut med information, kampanjer och undersökningar till medlemmar, sponsorer, press och andra intresserade på ett snabbt och smidigt sätt.

 

 

 

 

En av de kanaler man valt att använda är e-post och vi på Spready kommer att, utan kostnad, bistå med vår expertis inom nyhetsbrev och e-postmarknadsföring, samt abonnemang på vårt verktyg Spready E-mail Marketing. Med erfarenhet från långa sjukhusvistelser och komplicerade sjukdomsbilder vet vi att det ofta saknas någon att luta sig emot, utanför familj och sjukhus, och att det Ung Cancer gör för drabbade är oerhört viktigt.

Stöd Ung Cancer genom att donera pengar eller köpa något från deras webbshop.