Befintlig kund?

Testa Spready i skarpt läge – kostnadsfritt

Just nu erbjuder vi dig som inte testat Spready tidigare att få ett fullt fungerande konto med möjlighet att skicka upp till 50 000 mail helt kostnadsfritt september ut. Inget finstilt och inga dolda avgifter, bara en riktigt bra tjänst för e-postutskick som vi gärna vill att du testar. Beställ ditt demokonto här nedanför så kommer inloggningsuppgifter med vändande mail.

 

Observera att du förbinder dig att följa gällande lagstiftning och de etiska reglerna för e-postmarknadsföring (i klartext: skicka inte spam. Ingen gillar spam). När september sedan tar slut får du välja om du vill fortsätta vara kund hos oss – om inte avslutas kontot automatiskt och vi kommer inte skicka någon faktura. (På riktigt. Vi är inga skojare.)

 

Passa på att testa ett av marknadens mest effektiva och användarvänliga verktyg för e-postmarknadsföring och nyhetsbrev idag!