Befintlig kund?

Skicka nyhetsbrev med ett av marknadens bästa verktyg

Spready E-mail Marketing är ett webbaserat verktyg för att skicka nyhetsbrev och marknadsföring via e-post. Med vårt användarvänliga verktyg får du statistik på dina utskick som låter dig mäta hur många som öppnar ditt nyhetsbrev och klickar på länkarna. Du får full koll på vilka erbjudanden som fungerar bäst och vad som kan göras bättre till nästa utskick.

 

Gör nyhetsbrevet unikt för alla

Varje nyhetsbrev som skickas kan göras unikt för mottagaren. Till exempel kan du inleda mailet med ”Hej (förnamn)” för att öka intresset, eller inkludera kundunik information som till exempel medlemsnummer och rabattkoder.

 

Du kan till och med ändra bilderna i utskicket baserat på information om kunden – varför inte visa en bild på en basketboll till basketintresserade, och en golfboll till golfare? Allt är möjligt med vårt program för utskick av nyhetsbrev!

 

Minimerar det manuella jobbet

Spready tar dessutom hand om studsade e-postadresser och avregistrerar dem automatiskt från dina framtida utskick. Du skickar aldrig ett mail i onödan och undviker dessutom att bli blockerad av olika former av spamfilter. Ditt nyhetsbrev hör inte hemma i skräpkorgen!

 

Välkommen att läsa vidare om att skicka nyhetsbrev med Spready E-mail Marketing på vår startsida.