Befintlig kund?

Hantera kontakter

Med Spready E-mail Marketing följer ett kraftfullt system för hantering av kontakter, alltså mottagare av dina e-postutskick.

 

 

Lägg till eller importera kontakter

Kontakter importeras enkelt från er befintliga kunddatabas eller register. Det går utmärkt att importera från och exportera till Excel. Tillsammans med kontakternas e-postadress kan andra parametrar sparas för varje kontakt, exempelvis namn, geografiskt läge och kön. Systemet sorterar automatiskt bort dubletter – samma mottagare får aldrig samma utskick två gånger.

 

Låt dina besökare anmäla sig

För att fånga in nya kontakter kan du också placera ett anmälningsformulär på er hemsida där intresserade manuellt kan skriva upp sig för att få framtida utskick.

 

Kontaktlistor utan gräns

Med Spready finns det ingen gräns för hur många kontaktlistor du kan skapa – inte heller hur många kontakter du kan lagra i dem. Det går alltså bra att dela upp dina kontakter i olika listor – till exempel ”Leads”, ”Nyhetsbrev” och ”Anställda”. Den enda begränsningen ligger i hur många mail du kan skicka ut per månad (beroende på abonnemang).

 

Double opt-in

Håll dina kontaktlistor rena och seriösa genom att alltid skicka en förfrågan till nya prenumeranter med en bekräftelselänk. Spready sköter det automatiskt.

 

Smart segmentering

Med Spready kan du filtrera kontakter från en eller flera listor baserat på olika söktermer och sedan göra dina utskick till dessa segment. Har du information om dina kunders geografiska placering, antal anställda på företaget och chefens favoritmat kan du med andra ord (till exempel) göra ett utskick som bara når chefer i Göteborg som gillar fiskpinnar och basar över fler än 50 personer. Resultatet? Alltid relevanta utskick till rätt målgrupp!

 

Automatisk avregistrering
Du behöver inte längre hålla reda på mottagare som vill avsluta sin prenumeration. Lägg till en avregistreringslänk i utskicket så hanterar systemet avregistreringar automatiskt. I vissa länder måste en sådan länk finnas enligt lag – i Sverige hör det till god marknadsföringssed.

 

Hanterar studsade mail
E-postadresser som inte längre fungerar avregistreras automatiskt. Du har alltid fräscha och uppdaterade kontaktlistor och skickar aldrig ut ett enda mail i onödan. E-postadresserna som studsar syns även i statistiken för uppföljning.

 

Spärrlista

Med den inbyggda spärrlistan är det lätt att bestämma vilka som inte ska få utskick från dig under några omständigheter.